Ο Τζίμας υπέγραψε στην Μπράιτον - Ξεπερνάει τα 25 εκατ. ευρώ το DEAL της μεταγραφής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Παίκτης της Μπράιτον είναι πλέον ο Στέφανος Τζίμας, καθώς όπως μετέδωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αργά το βράδυ της Κυριακής ο 19χρονος επιθετικός από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League με τους «γλάρους»!
Ο Ιταλός μεταγραφολόγος ανέφερε με ποστάρισμά του ότι ο νεαρός σέντερ φορ βρέθηκε στην Αγγλία, όπου πέρασε από ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Βάσει αυτού θα συνεχίσει κανονικά να φορά τη φανέλα της Νυρεμβέργης έως το τέλος της σεζόν και μετά θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μπράιτον.
Το κόστος της μεταγραφής, κατά τον Ρομάνο πάντα, θα ξεπεράσει τα 22 εκατομμύρια λίρες (περίπου 26,5 εκατομμύρια ευρώ), εκτός των μπόνους που έχουν μπει.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Έως 20 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τα υπόλοιπα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ), εκτός του Παιδικού Κατασκηνωτικού
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά
- Εκδήλωση - συζήτηση για Προοδευτική Διακυβέρνηση
- Η Volvo Construction Equipment επενδύει στην παγκόσμια παραγωγή ερπυστριοφόρων εκσκαφέων
- Δήμος Βέροιας: Έως τις 30 Ιουνίου οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς