Ο Τζίμας υπέγραψε στην Μπράιτον - Ξεπερνάει τα 25 εκατ. ευρώ το DEAL της μεταγραφής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Παίκτης της Μπράιτον είναι πλέον ο Στέφανος Τζίμας, καθώς όπως μετέδωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αργά το βράδυ της Κυριακής ο 19χρονος επιθετικός από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League με τους «γλάρους»!
Ο Ιταλός μεταγραφολόγος ανέφερε με ποστάρισμά του ότι ο νεαρός σέντερ φορ βρέθηκε στην Αγγλία, όπου πέρασε από ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Βάσει αυτού θα συνεχίσει κανονικά να φορά τη φανέλα της Νυρεμβέργης έως το τέλος της σεζόν και μετά θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μπράιτον.
Το κόστος της μεταγραφής, κατά τον Ρομάνο πάντα, θα ξεπεράσει τα 22 εκατομμύρια λίρες (περίπου 26,5 εκατομμύρια ευρώ), εκτός των μπόνους που έχουν μπει.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 13,1 εκατ. ευρώ σε 70.652 παραγωγούς
- Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ – Τρεις μεγάλες αλλαγές
- Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες: Γνώση Ζωής για Όσους Φροντίζουν Παιδιά
- Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Βεροίας για όσους καταστηματάρχες θελήσουν να συμμετάσχουν στην Black Friday
- Η άρδευση της Ημαθίας και οι αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων στην ατζέντα της συζήτησης Τσαβδαρίδη με Τσιάρα











