Super League 2 : Ένα λεπτό σιγής για τα Τέμπη πριν τους αγώνες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μετά τη Super League και η Super League 2 θα τιμήσει τη «μαύρη» επέτειο των δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, μ' ενός λεπτού σιγή στα ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης αγωνιστικής Play Off & Play Out του πρωταθλήματος Super League 2 2024-25, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. Οι ποδοσφαιριστές θα φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο σε ένδειξη πένθους.»
Να σημειωθεί πως η Super League έχει αποφασίσει να τηρηθεί σιγή 57 δευτερολέπτων, πριν την έναρξη των αγώνων, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τα ΚΑΠΗ Βέροιας ταξίδεψαν στην ιστορία: Επίσκεψη στην Εβραϊκή Συνοικία "Μπαρμπούτα"
- Λάκης Βασιλειάδης: Οριστική λύση για τους αμβυκούχους
- ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ & ΑΚΜΗ: Δεύτερη σειρά αποφοίτων του προγράμματος Μηχανικών Επαγγελματικών Οχημάτων-Μηχανημάτων Έργου & Μηχανών Θαλάσσης
- Easy Education Θέση Εργασίας: Καθηγητής/Καθηγήτρια Ιταλικών
- Τσιάρας στο Συνέδριο του Economist: «Η βιωσιμότητα στη γεωργία είναι το νέο κοινωνικό συμβόλαιο»