Superleague: Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Αλμέιδα και οκτώ παίκτες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Τα όσα συνέβησαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (13/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα πλέι-οφ της Super League, θα απασχολήσουν την Τρίτη 22/4 την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας. Η ΔΕΑΒ κάλεσε για εκείνη την ημέρα σε ακρόαση τις δύο ΠΑΕ, τον προπονητή της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, καθώς και συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές (τρεις «ερυθρόλευκους» και πέντε «κιτρινόμαυρους») -τα ονόματα των οποίων δεν γνωστοποιήθηκαν- για τη φερόμενη εμπλοκή τους στη σύρραξη που ακολούθησε το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης, που «έστεψε» πρωταθλήτρια την πειραϊκή ομάδα.
Παράλληλα, και σε ό,τι αφορά την καταγγελία της Ένωσης για επίθεση που δέχθηκαν οι Ρότα και Κοϊτά κατά την αποχώρησή τους προς τα αποδυτήρια από μη διαπιστευμένα άτομα, η ΔΕΑΒ ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. την περαιτέρω διερεύνηση, προς εξεύρεση και ταυτοποίηση τυχόν υπαιτίων δραστών, ώστε να επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διοικητικές κυρώσεις.
Σε άλλη απόφασή της, η Επιτροπή επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω, για ρίψη κροτίδων και μίας πλαστικής φιάλης με νερό, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής (13/4) με τον Πανιώνιο, για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2. Επισημαίνεται ότι η τιμωρία αφορά τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας νέων του «Σίτι» και δεν επηρεάζει την πρώτη ομάδα του συλλόγου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Προσθήκη αξιολογημένων προγραμμάτων κατάρτισης για τη νέα δράση κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναβαθμίζει τον εξοπλισμό Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΑΠΘ
- Το 2024, η Ευρώπη ήταν η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος, με σαφές κλιματικό χάσμα
- Φυτοπροστασία στην Ελιά
- Η ελληνική κομπόστα (ροδάκινου, βερίκοκου, αχλαδιού) στο στόχαστρο των Αμερικανικών δασμών - Επείγουσα δράση από την Κομισιόν ζητά ο Γ. Μανιάτης