Σέρτζιο Κονσεϊσάο: «Το μέλλον είναι άγνωστο»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο προπονητής της Μίλαν, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, δήλωσε ότι δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον, μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας από την Μπολόνια (1-0).
«Καταλαβαίνω τα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον μου, αλλά ακόμη αναλύω αυτόν τον τελικό, τις αποφάσεις μου και τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:
«Έχουμε ακόμη δύο αγώνες να παίξουμε (σ.σ. για το πρωτάθλημα) και θα δούμε τι θα συμβεί μετά από αυτό. Από την άφιξή μου, το πλαίσιο και η ατμόσφαιρα δεν ήταν εύκολα, αλλά είμαστε μόνο τέσσερις βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση για το Champions League. Θα κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος».
Η Μίλαν δεν τελείωσε την σεζόν με «άδεια χέρια», καθώς κατέκτησε το Ιταλικό Σούπερ Καπ τον Ιανουάριο, υπό τις οδηγίες του Κονσεϊσάο, ο οποίος αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Πάουλο Σόουζα στα τέλη Δεκεμβρίου.
Η ομάδα της Λομβαρδίας έμεινε νωρίς πίσω στην κούρσα για τον ιταλικό τίτλο και αποκλείσθηκε στα πλέι οφ για τους «16» του Champions League.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τέλος η σκάλα στο κλάδεμα δέντρων - Αγρότης έφτιαξε πατέντα που κινείται με ηλεκτρική μπαταρία! (Βίντεο)
- Νέα ενίσχυση του μηχανισμού του ΥΠΑΑΤ με 45 προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς - Οι αιτήσεις ξεκινούν το Σάββατο 28 Μαρτίου
- Χαλαζόπτωση προκάλεσε ζημιές σε βερίκοκα στην Παλαιά Λυκογιάννη στην Ημαθία | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Τάσος Μπαρτζώκας: 2,1 εκατ. ευρώ, για την ενεργειακή αναβάθμιση του διατηρητέου συγκροτήματος Λόγγου – Τουρπάλη
- Ακτινίδια: Από 1η Μαρτίου οι εξαγωγές ελληνικών ακτινιδίων στο Βιετνάμ











