Σέρτζιο Κονσεϊσάο: «Το μέλλον είναι άγνωστο»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο προπονητής της Μίλαν, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, δήλωσε ότι δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον, μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας από την Μπολόνια (1-0).
«Καταλαβαίνω τα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον μου, αλλά ακόμη αναλύω αυτόν τον τελικό, τις αποφάσεις μου και τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:
«Έχουμε ακόμη δύο αγώνες να παίξουμε (σ.σ. για το πρωτάθλημα) και θα δούμε τι θα συμβεί μετά από αυτό. Από την άφιξή μου, το πλαίσιο και η ατμόσφαιρα δεν ήταν εύκολα, αλλά είμαστε μόνο τέσσερις βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση για το Champions League. Θα κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος».
Η Μίλαν δεν τελείωσε την σεζόν με «άδεια χέρια», καθώς κατέκτησε το Ιταλικό Σούπερ Καπ τον Ιανουάριο, υπό τις οδηγίες του Κονσεϊσάο, ο οποίος αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Πάουλο Σόουζα στα τέλη Δεκεμβρίου.
Η ομάδα της Λομβαρδίας έμεινε νωρίς πίσω στην κούρσα για τον ιταλικό τίτλο και αποκλείσθηκε στα πλέι οφ για τους «16» του Champions League.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας
- Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές