UEL-UEFA: Ο Παναθηναϊκός την κορυφαία εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής στη League phase
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
O Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής για τη League phase του Europa League, ανάμεσα στις 36 ομάδες που συμμετείχαν στους 18 αγώνες, όπως έκανε γνωστό η UEFA, μετά από σχετική ψηφοφορία.
Αντίπαλος των «πρασίνων» στη σχετική ψηφοφορία ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία νίκησε εντός έδρας τη Φενερμπαχτσέ με 3-1.
Η UEFA αναφέρεται στην «εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού, με 4-1 επί της Γιουνγκ Μπόις στην Βέρνη» και σημειώνει «το χατ τρικ που σημείωσε ο Ανάς Ζαρουρί».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μουντιάλ 2026-Μαρόκο: Ο Ελ Κααμπί στην προεπιλογή, εκτός ο Ουναχί
- Easy Education: Μαθήματα Ιταλικών Β2 με Πιστοποίηση
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Καρυδιά
- Εκκλησία, Υγεία, Επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Κώστα Γιουτίκα, στη Βέροια
- Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απαντήσεις και πλήρη διαφάνεια για τη λειτουργία του ΤΓΚ και προειδοποιεί πως "οι εισαγγελείς πλησιάζουν"











