Ξανά μετά από χρόνια ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ - Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έλειψε πολύ στους έλληνες φιλάθλους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Χτες ξεκίνησε - μετά τη διακοπή για αγώνες της Εθνικής - η 7η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 1-0 του Πανιωνίου, τον Παναιτωλικό που νίκησε 2-0 μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, την ΑΕΚ που πέρασε σχετικά εύκολα από τη Ριζούπολη, νικώντας 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία που πήρε σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια, νικώντας 2-1 την ΑΕΛ στη Λάρισα.
Από τα υπόλοιπα ματς της 7ης αγωνιστικής, αυτό που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΑΡΗ και ΠΑΟΚ, με τον ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος να θέλει να συνεχίσει το σερί των 6 νικών και να περάσει αλώβητος από μια δύσκολη έδρα, συνεχίζοντας τον μακρύ δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπου είναι και ο βασικός του στόχος.
Βέβαια και ο ΑΡΗΣ για τους δικούς του λόγους, θα διεκδικήσει τη νίκη που εκτός από ψυχολόγια και γόητρο θα του αποφέρει 3 σημαντικούς βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να πετύχει έναν από τους στόχους που έχει θέσει και η ομάδα να παίξει στην ευρώπη την επόμενη περίοδο μετά από πολλά χρόνια απουσίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ, Σταύρου Καφούνη, με την Δόμνα Μιχαηλίδου – Στόχος η πρώτη αυξημένη καταβολή voucher πριν από τα Χριστούγεννα
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
- ΥΠΑΑΤ: Ξεκίνησε ο «Διάλογος με την παραγωγή»
- Ανάκληση προϊόντος «ΠΟΣΙΜΟ ΤΖΕΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ»










