Την τελευταία του πνοή άφησε ο άτυχος φίλαθλος του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του ντέρμπι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Την τελευταία του πνοή άφησε ο άτυχος φίλαθλος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Λίγη ώρα μετά την λήξη του συναρπαστικού αγώνα κατέρρευσε στην εξέδρα και παρά το γεγονός ότι το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» έδινε μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή, κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός.
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα".
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση FOOD AND DRINKS BY DETROP 2026
- Ξεκινά σήμερα η διαδικασία για το πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο – Πρόσκληση προς τις τράπεζες για δάνεια €250 εκατ.
- Πλατινί: «Πρέπει να φύγει ο Ινφαντίνο»
- Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: ΛΗΞΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ 2026
- Καλλιεργήσετε μόνοι σας τα Top 10 Φαρμακευτικά Βότανα










