Η Άρσεναλ ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Αρτέτα μέσω νέου συμβολαίου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η διοίκηση της Αρσεναλ είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη δουλειά του Μίκελ Αρτέρα και σκοπεύει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, ώστε να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας και τα επόμενα χρόνια, όπως σχετικά αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα «Football Insider».
Ο 44χρονος Ισπανός κόουτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου και η διοίκηση τού προσφέρει διετή επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2029, καθώς φέτος έχει οδηγήσει τους «κανονιέρηδες» στον τελικό του Champions League, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, ενώ έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση και του τίτλου στην Premier League.
Ο Αρτέτα ανέλαβε την Αρσεναλ το καλοκαίρι του 2019 και η διοίκηση θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία τους και μάλιστα σκοπεύει να βάλει στο νέο συμβόλαιο την αύξηση της ρήτρας εξαγοράς από τα 10 στα 20 εκατ. ευρώ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 1 έως 5 Iουνίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Τάσος Μπαρτζώκας: Άμεση παρέμβαση για να πληρωθούν τη συνδεδεμένη γάλακτος οι κτηνοτρόφοι που αναγκάστηκαν να σφάξουν τα ζώα τους λόγω ευλογιάς στο τέλος του 2025
- Γιάννης Ανδριανός: Η ανθεκτικότητα της αγροδιατροφής είναι ζήτημα επισιτιστικής ασφάλειας και εθνικής σταθερότητας
- Στα 25 εκατομμύρια ευρώ εκτοξεύτηκε η τιμή του Τάσου Δουβίκα
- Πρωταθλήτρια στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Εννέα νέες προσκλήσεις μέσω του ΕΣΠΑ











