Επαφές της Ρεάλ με τον εκπρόσωπο του Γιλντίζ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Γιουβέντους δεν θέλει να μπει καν στην κουβέντα για την παραχώρηση του μεγαλύτερου αστεριού της, του Κενάν Γιλντίζ, τον οποίο μάλιστα έχει «δέσει» με νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2030, θέλοντας να του κλείσει τα αυτιά στις «σειρήνες» από την Αγγλία (Αρσεναλ) και την Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης).
Σύμφωνα όμως με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport» η ισπανική ομάδα επιμένει για την απόκτηση του και ξεκίνησε επαφές με τον μάνατζερ του, έχοντας πρόθεση να προτείνει 100 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τους «μπιανκονέρι».
Ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ, γεννημένος στη Γερμανία, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου απέρριψε όλες τις προτάσεις, όπως και έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, απορρίπτοντας την πρόταση 70 εκατ. ευρώ από την Αρσεναλ. Ο Γιλντίζ τη φετινή σεζόν έχει 46 συμμετοχές με τους «μπιανκονέρι», σε όλες τις διοργανώσεις, με 11 γκολ και δέκα ασίστ στο ενεργητικό του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Νάουσας
- Από το «τι κάνω τώρα;» στο «ξέρω τι πρέπει να κάνω» | Νέα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών από την Easy Εducation
- Μπρόκολο: Οφέλη για την υγεία και θρεπτική αξία
- Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στο διεθνές συνέδριο 'Smart Cities in Smart Regions 2026'
- ΕΛΓΑ: Παράταση έως 30 Οκτωβρίου 2026 για την εξόφληση της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2025










