Μουντιάλ 2026: Η FIFA ανακοίνωσε μία αλλαγή στην τελετή ανάκρουσης των εθνικών ύμνων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η FIFA παρουσίασε σήμερα (5/6) μια νέα ιδέα για την τελετή πριν από τους αγώνες του Μουντιάλ 2026 και η αλλαγή έγκειται στο γεγονός ότι θα συμμετάσχουν όλοι οι παίκτες, βασικοί και αναπληρωματικοί. Πριν από τους αγώνες, όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων θα συγκεντρώνονται γύρω από τον κεντρικό κύκλο για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, κάτι που σημαίνει ότι στο κέντρο του γηπέδου θα βρίσκονται 52 (!) ποδοσφαιριστές.
«Και οι δύο ομάδες θα συγκεντρωθούν γύρω από το πανό που τοποθετείται στο κέντρο του γηπέδου για τους εθνικούς ύμνους, έτσι ώστε ο καθένας από αυτούς - και όχι μόνο οι βασικοί - να μπορεί να βιώσει το πλήρες συναίσθημα και την υπερηφάνεια της εκπροσώπησης της χώρας του στην μεγαλύτερη σκηνή του ποδοσφαίρου», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της FIFA, όπου προστίθεται η παρουσία «γιγαντιαίων» πανό στα χρώματα των εθνικών σημαιών των ομάδων, έτσι ώστε «ανεξάρτητα από το πού κάθονται οι οπαδοί στο στάδιο, να έχουν μια μοναδική θέα των γεγονότων.
«Στρεφόμενοι ο ένας προς τον άλλον στο κέντρο του γηπέδου κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, οι παίκτες και οι διαιτητές θα δημιουργήσουν μια στιγμή ενότητας, υπερηφάνειας και συγκίνησης που θα ανήκει στις ομάδες και σε όλους τους θεατές», επεσήμανε σχετικά ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αμπελώνες και οινοποιεία επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία
- Έναρξη Αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»
- ΠΟΓΕΔΥ: Μόνιμοι & όμηροι & της Κρατικής Αρωγής οι Γεωτεχνικοί των Περιφερειών
- Τιμές και παραμορφωμένα στο επίκεντρο συνάντησης του Αντιδημάρχου Αγρ. Ανάπτυξης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γεωργών Βέροιας
- Ροδόπη: «Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να καλλιεργήσω χωρίς αγροχημικά»










