Χιονοστιβάδα ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Σε ένα παιχνίδι με αρκετές κίτρινες κάρτες, μια κόκκινη, ένα γκολ οφφσαϊτ(κανονικό) και 3 γκολ όλα για τους ΑΣΤΕΡΕΣ της Μακεδονικής ομάδας και πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα με 8 βαθμούς μάλιστα από τον δεύτερο. οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στην παγωμένη Τρίπολη πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη.
Ο Αστέρας είχε αρκετές ευκαιρίες και δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας μάλιστα και δοκάρι, αλλά ο Πασχαλάκης κράτησε την εστία του ανέπαφη και μάλιστα στις λίγες φάσεις που είχε, ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Μπίσεσβαρ που ακυρώθυκε ως οφφσαϊτ ενώ φάνηκε ο παίκτης να βρίσκεται σε κανονική θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη, πετυχαίνοντας τρία γκολ και παίρνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης, σε μια δύσκολη έδρα που τα προηγούμενα χρόνια άφηνε βαθμούς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Θέμα ημερών η στελέχωση και λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας σε 24ωρη βάση
- Ασθένειες και Εχθροί του Αμπελιού
- Κρήτη: Επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την κατασκευή θερμοκηπίων
- Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του MundoBasket 2027
- Νέα πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για εκσυγχρονισμό και κατασκευή θερμοκηπίων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας