Χιονοστιβάδα ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Σε ένα παιχνίδι με αρκετές κίτρινες κάρτες, μια κόκκινη, ένα γκολ οφφσαϊτ(κανονικό) και 3 γκολ όλα για τους ΑΣΤΕΡΕΣ της Μακεδονικής ομάδας και πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα με 8 βαθμούς μάλιστα από τον δεύτερο. οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στην παγωμένη Τρίπολη πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη.
Ο Αστέρας είχε αρκετές ευκαιρίες και δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας μάλιστα και δοκάρι, αλλά ο Πασχαλάκης κράτησε την εστία του ανέπαφη και μάλιστα στις λίγες φάσεις που είχε, ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Μπίσεσβαρ που ακυρώθυκε ως οφφσαϊτ ενώ φάνηκε ο παίκτης να βρίσκεται σε κανονική θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη, πετυχαίνοντας τρία γκολ και παίρνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης, σε μια δύσκολη έδρα που τα προηγούμενα χρόνια άφηνε βαθμούς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ασθένειας των παραμορφωμένων καρπών και τη στήριξη των παραγωγών»
- Γιάννης Ανδριανός: Άρση διοικητικών εμποδίων για 24.000 νέους γεωργούς και αναλογικό πλαίσιο κυρώσεων στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης
- Ροδακινοπαραγωγός έχασε 20 τόνους συμπύρηνο ροδάκινο από την έντονη βροχόπτωση
- Ολοκληρώθηκαν οι αποφάσεις ένταξης για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας των τελευταίων προγραμματικών περιόδων
- Ανδριανός: Άμεση στήριξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιουλίου του 2026










