Δοκιμές από Λεμονή και οι σκέψεις για τον επιθετικό
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Με... σφιχτή τακτική αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο Αλβαλάδε ο Τάκης Λεμονής, με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι ο φορ, ενώ ο Ζιλέ φαίνεται να παίρνει προβάδισμα έναντι του Οφόε.
Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε στη Λισσαβώνα τη νίκη επί της Σπόρτινγκ, προκειμένου να έχει ελπίδες για να συνεχίσει και τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη.
Πάντως ο Τάκης Λεμονής δεν αναμένεται να παίξει επιθετικά και προσανατολίζεται στην ίδια τακτική με εκείνη των άλλων δύο εκτός έδρας ματς των ομίλων, σε Τορίνο και Βαρκελώνη.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε αρκετές δοκιμές, χρησιμοποιώντας τον Φορτούνη αρχικά και στη συνέχεια τον Σεμπά σε θέση φορ. Παράλληλα, ο Οτζίτζα Οφόε φαίνεται πως δεν είναι 100% έτοιμος και έτσι ο Τάκης Λεμονής δεν αναμένεται να τον ρίξει στη μάχη, με τον Ζιλέ να έχει προβάδισμα.
Πηγή:sdna.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η IMATHIOTIKIGI.GR σας εύχεται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα !
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Μεγάλη Επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Επίσημων Εμπόρων Honda Motorcycles
- Μέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη η Μεγάλη Παρασκευή (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η "Βασίλισσα του Βορρά" στο πλευρό των παιδιών μας
- Δες στο χωράφι την απίστευτη Ανάπτυξη από την Ποικιλία Αχλαδιού Eden Gold (Φωτογραφίες)