Κορυφαίοι του 2018 η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου απέσπασαν τον τίτλο της κορυφαίας και του κορυφαίου για το 2018, σε γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα, στην ψηφοφορία που πραγματοποιηήθηκε μέσα από το site αλλά και τα social media του ΣΕΓΑΣ.
Η Στεφανίδη αναδείχθηκε το 2018 πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο, ενώ ήταν τρίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και πρώτη στη συνολική βαθμολογία των αγώνων Diamond League. «Χρυσός» στο μήκος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος το 2018 πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Ο Εμμανουήλ Καραλής απέσπασε τον τίτλο του κορυφαίου έφηβου στη σεζόν, χάρη στο παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 που σημείωσε στη διάρκεια της σεζόν, αλλά και της πέμπτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, ενώ στις Νεάνιδες τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Μαρία Μαγκούλια.
Η Ελίνα Τζένγκο και ο Γεράσιμος Καλογεράκης είναι τα δύο παιδιά της κατηγορίας Κ18 που κέρδισαν τον τίτλο της κορυφαίας και του κορυφαίου για το 2018. Η αθλήτρια του ακοντισμού ήταν νικήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων με κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία Κ18, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκιορ, εκεί όπου ο Καλογεράκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών με 77,45 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Έρχεται δυναμική η 31η AGROTICA με τριπλό εχέγγυο επιτυχίας - Sold out ήδη το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
- ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για φόρο κυκλοφορίας που εμφανίζονται ως “MYaade” ή “GOV”
- Οι πληρωμές Ιανουαρίου της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά στοιχεία ανά κατηγορία ωφελουμένων
- Με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων της Καρδίτσας συναντήθηκε ο Κώστας Τσιάρας
- Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 12ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό











