Στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με την Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με την Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου, χθες (Δευτέρα) 9 Σεπτεμβρίου 2019, ζητώντας να δοθεί το «πράσινο φως» από την Ελληνική Πολιτεία, προκειμένου η Ομοσπονδία να αποκτήσει την απαραίτητη Ειδική Αναγνώριση Αθλητικής Ιδιότητας, πέραν της δικαστικής που κατέχει ήδη από το 2013.
Μία αναγνώριση που θα δώσει επιτέλους τη δυνατότητα στα 27 ενεργά Σωματεία της, στους 2000 περίπου ενεργούς αθλητές που «κατεβαίνουν» σε αγώνες και στα περίπου 20.000 μέλη πανελληνίως, να μπορούν να απολαμβάνουν τα ευεργετήματα της Ελληνικής Πολιτείας, όπως απορρέουν από τον αθλητικό νόμο 2725/1999 (Μοριοδότηση αθλητών, επιδοτήσεις σωματείων κλπ).
Αισιόδοξα τα νέα από τον Υφυπουργό, ο οποίος δεσμεύθηκε να εξετάσει ταχύτατα το ζήτημα και να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις που θα δώσουν νέα προοπτική σε ένα ιδιαίτερα αγαπητό άθλημα, το οποίο μόνο στην Ημαθία μετρά 6 ενεργά σωματεία με πάνω από 2.000 μέλη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων των 284 νέων Αστυφυλάκων στη Νάουσα
- ΚΕΟΣΟΕ: Σε χαμηλά επίπεδα, για τέταρτη συνεχή χρονιά η ελληνική οινοπαραγωγή 2026/2027
- Ελληνογερμανικές ημερίδες ενημέρωσης e-ΕΦΚΑ & DRV στην Καστοριά 20 Οκτωβρίου – 22 Οκτωβρίου
- Μείωση στην παραγωγή βρώσιμης ελιάς και ελαιολάδου στη Μαγνησία
- Nations League: Ελλάδα vs Γερμανία, η «ακτινογραφία» των αριθμών και ο MVP Μαυροπάνος










