Επιστρέφει μέσα στο 2020 το UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Kia και η UEFA ανακοίνωσαν σήμερα πως η καμπάνια UEFA Europa League Trophy Tour θα επιστρέψει για το 2020. Από το Φεβρουάριο έως το Μάιο, η διοργάνωση θα «επισκεφθεί» πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για να συγκεντρώσει ποδοσφαιρικά παπούτσια για πρόσφυγες. Στο trophy tour 2019, είχαν συνολικά συγκεντρωθεί από οπαδούς σε όλη την Ευρώπη 1.052 ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών.
Η διοργάνωση της UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia θα επισκεφτεί τις πόλεις: Φρανκφούρτη, Βαρκελώνη, Ρώμη, Γενεύη, Μάντσεστερ, Άμστερνταμ και Βαρσοβία. Η περιοδεία θα δώσει την ευκαιρία στους οπαδούς του ποδοσφαίρου να συναντήσουν τους θρύλους του αθλήματος σε κεντρικά σημεία των πόλεων, σε τοπικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους, καθώς και σε σχολεία. Οι οπαδοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν το εμβληματικό τρόπαιο της UEFA Europa League.
Κάθε οπαδός που θα χαρίσει ένα ζευγάρι, θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει εισιτήρια για τον τελικό της UEFA Europa League στο Γκντανσκ της Πολωνίας στις 27 Μαΐου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Π.Ε. Ημαθίας: Ενημέρωση για το πρόσφατο κλείσιμο αγροτικού δημοτικού δρόμου στη θέση «Γκέκα» στα Παλατίτσια
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν τα εκατομμύρια χορεύουν, τα “φαντάσματα” πρέπει να ελεγχθούν
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 24 έως 27 Φεβρουαρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συνεχίζονται οι δράσεις ανάδειξης και προώθησης του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου «Κρήτη / Kriti»
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βουκουρέστι











