Στο πλευρό της ΠΑΕ Άρης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρο Καρυπίδη είχε σήμερα στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε τον κ. Τζιτζικώστα σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη FIFA και ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επίλυσή του.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και προσωπικά ως Περιφερειάρχης στεκόμαστε στο πλευρό του Άρη σε αυτό το δίκαιο αίτημά του να αποδεχθεί η FIFA την ελληνική εθνική νομοθεσία και να άρει τους περιορισμούς στις μεταγραφές».
Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη διαχρονική στήριξή του στα θέματα του Άρη και επισήμανε: «Ο Περιφερειάρχης είναι πάντα δίπλα μας και θα στηρίξει το αίτημά μας μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».
Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, στις 12.00’ το μεσημέρι συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το ζήτημα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, των Προέδρων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Άρη και του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκδηλώσεων «Καφέ της Επιστήμης της Περιφέρειας Θεσσαλίας»
- ΚΕΟΣΟΕ: Τα κρασιά της Καλιφόρνια αντιτίθενται στις εισαγωγές χύμα κρασιού, με νόμο που προβλέπει 100% προέλευσης ΗΠΑ για τα "Αμερικανικά Κρασιά"
- Πολλά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου
- Ενίσχυση εξωστρέφειας και δημιουργία νέων εμπορικών προοπτικών στη 12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν η «μεταρρύθμιση» καταρρέει, ο “Βασιλιάς Ήλιος” οφείλει να λογοδοτήσει»











