Στη Θεσσαλονίκη ο Σάκιτς για τον Άρη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Εμάνουελ Σάκιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και περνά από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη και να ενταχθεί στο δυναμικό του και επίσημα.
Την έλευση του Αυστριακού δεξιού μπακ αποκάλυψε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος μίλησε και για τους άλλους μεταγραφικούς στόχους των κίτρινων, διευκρινίζοντας ότι ήδη έχουν υπογραφεί προσύμφωνα.
Ο Χαριστέας αναμένει να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός αφότου η ομάδα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όχι νωρίτερα από τις 13 του μήνα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ανοικτά μέτωπα με ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να αποχωρήσουν και να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ, πριν αποκτηθούν οι αντικαταστάτες τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Π.Ε. Ημαθίας: Παράταση ισχύος αποφάσεων παραχώρησης χρήσης εκτάσεων του Ελληνικού Δημοσίου στην περιοχή ΕΛΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
- "'Εφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Στέφανος Μπορμπόκης - Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο
- Ιεροσόλυμα: Ολοκληρώθηκε η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός
- ΥφΑΑΤ, Μ. Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Έναρξη της 22ης Εμβολιαστικής Εκστρατείας των Κόκκινων Αλεπούδων για το Πρόγραμμα Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας











