Στη Θεσσαλονίκη ο Σάκιτς για τον Άρη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Εμάνουελ Σάκιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και περνά από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη και να ενταχθεί στο δυναμικό του και επίσημα.
Την έλευση του Αυστριακού δεξιού μπακ αποκάλυψε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος μίλησε και για τους άλλους μεταγραφικούς στόχους των κίτρινων, διευκρινίζοντας ότι ήδη έχουν υπογραφεί προσύμφωνα.
Ο Χαριστέας αναμένει να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός αφότου η ομάδα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όχι νωρίτερα από τις 13 του μήνα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ανοικτά μέτωπα με ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να αποχωρήσουν και να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ, πριν αποκτηθούν οι αντικαταστάτες τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αποζημιώσεις για παγετούς, παραμορφωτική ασθένεια και χαμηλές τιμές ροδάκινων στην επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο μπλόκο της Κουλούρας
- Δήμος Βέροιας: Έκκληση για Αποφυγή Πλημμυρικών Ζωνών και Ιρλανδικών Διαβάσεων λόγω Έντονων Καιρικών Φαινομένων
- Καλλιεργείς ή σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις αμύγδαλα?
- Μήνυμα Τσιάρα προς αγρότες: Η λύση έρχεται μόνο στο τραπέζι του διαλόγου- Όποιος δεν προσέρχεται στο διάλογο αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί
- Στήνεται νέο ΜΠΛΟΚΟ στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας











