Προσωρινή αναστολή λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης των υποδομών της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και ώρα 06:00 έως και Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές του υπηρεσίες που απαιτούν κατά την πρόσβαση σε αυτές την αυθεντικοποίηση των χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet.
Η προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών οφείλεται στις εργασίες Αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στο πλευρό των αγροτών της Ημαθίας, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης
- ΑΣ Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας": Εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας δεν θα μπορούμε να μείνουμε στα χωράφια και στα χωριά μας
- Βαμβακοκαλλιέργεια: Η ενίσχυση του κλάδου στο "τραπέζι" της συνάντησης ΥΠΑΑΤ με Διεπαγγελματική Βάμβακος
- Το ελληνικό ορυκτό που κάνει "θαύματα" στις καλλιέργειες σας (Βίντεο)
- Σε πτωτική πορεία η ευρωπαϊκή βιομηχανία ένδυσης - Κλωστοϋφαντουργίας στο 9μηνο του 2024