Η εφαρμογή AgriSnap – GR παρέχει πληροφορίες για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ - Το κανάλι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στο youtube
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παροχή βοήθειας προς τους δικαιούχους παραγωγούς, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αλλαγές που έχει επιφέρει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, η Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. προχώρησε στη δημιουργία βοηθητικού υλικού με τη μορφή βίντεο. Θα προβεί δε σε άμεση ενημέρωση των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) και των παραγωγών για την νέα αυτή δυνατότητα ενημέρωσής τους.
Στο πλαίσιο των ελέγχων με παρακολούθηση (monitoring), είναι υποχρεωτική η αποστολή αποδεικτικών στοιχείων από τους ίδιους τους δικαιούχους φωτογραφιών με γεωσήμανση με τη χρήση της εφαρμογή AgriSnap – GR.
Σας ενημερώνουμε ότι, από σήμερα, 01/03/2024 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. έχει επίσημο κανάλι στο ΥouΤube, στο οποίο έχουν αναρτηθεί τα πρώτα δύο βίντεο με αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στην εγκατάσταση και παρουσίαση της εφαρμογής AGRISNAP-GR, η οποία χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό. Αναμένεται η ανάρτηση και άλλου οπτικοακουστικού σχετικού υλικού που αφορούν στη λήψη και αποστολή φωτογραφιών με γεωσήμανση.
Το επίσημο κανάλι είναι: //www.youtube.com/@opekepe.greece" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/@opekepe.greece&;source=gmail&ust=1709488278760000&usg=AOvVaw1un4VZzoILc1CW5kj8NVey">www.youtube.com/@opekepe.greece
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν το λάθος γίνεται σύστημα - Ποιος και γιατί καλύπτει τον «μόνιμο» τεχνικό σύμβουλο των λανθασμένων πληρωμών;
- Η Απόλλων Insurance Broker κατέκτησε 2 Βραβεία στα Filippos Morakis Insurance Awards 2025
- Μεσσηνία: Επ’ αόριστον στους δρόμους οι αγρότες - Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή
- Η Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε νέες ορολογίες για το 2026
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 και προχωρά άμεσα η πληρωμή τους











