Ετοιμάζονται για την απόβαση με τα τρακτέρ τους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης οι αγρότες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους,εμφανίζονται οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας και σήμερα ετοιμάζονται για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Αυτό που σχεδιάζεται είναι, μετά τις 10:00, να κινηθούν μαζικά από τα Μάλγαρα προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα επιδιώξουν να αποκλείσουν συμβολικά, στην είσοδο και την έξοδο, μαζί με συναδέλφους τους από άλλα μπλόκα. Εκεί θα βρίσκονται 20 – 30 τρακτέρ.
Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα Πράσινα Φανάρια, οι οποίοι παραμένουν στο κομβικό σημείο της διασταύρωσης πριν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αγρότες από άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, σε εξέλιξη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και το Κιλκίς
- Ανδριανός: Η διατήρηση της παρέκκλισης του ελάχιστου ορίου ολικών στερολών για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα Κορωνέικης συνιστά ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ελληνική ελαιοκομία
- Συνεταιρισμοί για έναν ειρηνικό κόσμο
- Ανδριανός: Με απόφαση του Υπουργού Μαργαρίτη Σχοινά συστήνεται Επιστημονική Ομάδα Εργασίας για το Ελληνικό Μέλι και τα Μελισσοκομικά Προϊόντα
- Αθανάσιος Καββαδάς στη Βουλή: Πιλοτικό πρόγραμμα 1,5 εκατ. ευρώ για τον λαγοκέφαλο










