Ετοιμάζονται για την απόβαση με τα τρακτέρ τους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης οι αγρότες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους,εμφανίζονται οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας και σήμερα ετοιμάζονται για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Αυτό που σχεδιάζεται είναι, μετά τις 10:00, να κινηθούν μαζικά από τα Μάλγαρα προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα επιδιώξουν να αποκλείσουν συμβολικά, στην είσοδο και την έξοδο, μαζί με συναδέλφους τους από άλλα μπλόκα. Εκεί θα βρίσκονται 20 – 30 τρακτέρ.
Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα Πράσινα Φανάρια, οι οποίοι παραμένουν στο κομβικό σημείο της διασταύρωσης πριν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αγρότες από άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη με πούλμαν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ-Δίκη: Κενά στους ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ ανέδειξε στέλεχος του Οργανισμού
- ΕΕΕΔΕ: Επικαιροποιημένα συγκεντρωτικά στοιχεία για την ευλογιά αιγοπροβάτων
- ΠΟΓΕΔΥ: Το κράτος των αρεστών ακυρώνει τους διαγωνισμούς των αρίστων
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά
- LONDON WINE FAIR 2026: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων











