Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε τις καλλιέργειες στο Μεσημέρι Έδεσσας - Ανακοίνωση ΑΣ Μεσημερίου-Έδεσσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Με ανακοίνωση που εξεδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσημερίου-Έδεσσας αναφέρεται στις μεγάλες ζημιές που προκάλεσε η σφοδρή χαλαζόπτωση με συνέπεια να πληγούν αρκετές καλλιέργειες της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Το έντονο και πυκνό χαλάζι σε μέγεθος μεγάλου κερασιού που έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 02/06/2024 είχε επίκεντρο το Μεσημέρι Εδεσσας προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε πολλά στρέμματα με διάφορες καλλιέργειες , όπως κεράσια, ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, δαμάσκηνα κλπ.
Η σημερινή ζημιά ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες που συνέβησαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών.
Ο Αγροτικός σύλλογος Μεσημεριού-Έδεσσας επικοινώνησε άμεσα με γεωπόνους του ΕΛΓΑ ζητώντας να υπάρξει άμεση ανταπόκριση για επιτόπιους ελέγχους.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ εξελέγη ο Θέμης Σαρασίδης
- Χατζηδάκης- Σχοινάς: Χιλιάδες ιδιοκτήτες αγροτικών εκτάσεων απαλλάσσονται από τις διεκδικήσεις του Δημοσίου
- Τουπεκτσή: Συμπύρηνο Ροδάκινο. Η ασυμμετρία ισχύος και το οικονομικό αδιέξοδο των «ανοιχτών τιμών» στην Ημαθία
- ΥΠΑΑΤ: Νέες συντονισμένες παρεμβάσεις για την προστασία της χώρας απέναντι στις επιζωοτίες
- Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας










