ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα επίδομα παιδιού - Α21
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι σήμερα 7 Οκτωβρίου άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού – προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2022 να υποβάλουν και να ξεκινήσει η διαδικασία της καταβολής της 5ης δόσης.
Οι δικαιούχοι του Επιδόματος μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 επιτρέπει μέσω εκτεταμένων ηλεκτρονικών διασταυρώσεων με διαθέσιμες βάσεις δεδομένων άλλων φορέων και υπηρεσιών, τον έλεγχο της ακρίβειας και της ορθότητας των δηλούμενων στοιχείων και πληροφοριών κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης.
Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Επισημαίνεται ότι αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με τα τρακτέρ στον Λευκό Πύργο – Η Ημαθία στον δρόμο του αγώνα
- Ειδικές Εκπτώσεις για τα μέλη του Συλλόγου μας από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς
- Έρχεται «βαρύς» χειμώνας για τους παραγωγούς - Άμεση στήριξη τώρα...
- ΠΕΘΟO – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: Ενισχύσεις 22 εκατ. Ευρώ σε 4.882 παραγωγούς
- Αρκαδία: Χαλάζι έπληξε καλλιέργειες σε χωριά της Τεγέας










