Ποια είναι τα πρόσωπα, που έχει στο μυαλό του το ΠΑ.ΣΟ.Κ.;
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Οι σχολικοί καθαριστές και καθαρίστριες πρόδηλα εξυπηρετούν μόνιμες ανάγκες της κοινωνίας μας. Παραμένουν σήμερα όμως όμηροι ακόμα και τρίωρων συμβάσεων εργασίας μερικής απασχόλησης που οδηγούν σε χαμηλότατες αμοιβές.
Οι μόνιμες ανάγκες πρέπει να καλύπτονται από μόνιμο προσωπικό, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Οι εργαζόμενοι δε μπορεί να χωρίζονται σε εργαζόμενους πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Εργαζόμενους που δικαιούνται επιδόματα και άλλους που δεν τα δικαιούνται.
Σήμερα, το προσωπικό που εργάζεται στη σχολική καθαριότητα απαιτεί τη χορήγηση και σε αυτό του έκτακτου εκλογικού επιδόματος. Οι σχολικοί καθαριστές και καθαρίστριες θα καθαρίσουν τα σχολεία πριν και μετά την ημέρα των εκλογών. Είναι οι άνθρωποι που θα φροντίσουν τα σχολεία να είναι καθαρά και ασφαλή να υποδεχτούν και πάλι τα παιδιά μας μετά το πέρασμα χιλιάδων ανθρώπων. Το αίτημά τους είναι δίκαιο. Κι όμως, ο Υπουργός Εσωτερικών αρνείται να το ικανοποιήσει.
Είναι καθήκον όλων μας να σκύψουμε με προσοχή πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη σχολική καθαριότητα και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για την ισότιμη αντιμετώπισή τους.
Ολυμπία Αποστόλου
Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)
- Χωράφι με κερασιές με ούτε ένα κεράσι σκασμένο! (Βίντεο)
- Κουρέτας από τη Γιορτή Κερασιού στο Μεταχοχώρι Αγιάς: «Η προστιθέμενη αξία των προϊόντων είναι ο δρόμος για να αυξηθεί το εισόδημα των παραγωγών»
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 15 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου










