Μιχάλης Χαλκίδης: Ο Δήμος βγαίνει από την στασιμότητα και οπισθοδρόμηση, την επόμενη των εκλογών (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Για δεδομένη νίκη έκανε λόγο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Μιχάλης Χαλκίδης από το Σταυρό Ημαθίας χτες στις 9 μ.μ. κατά την ομιλία του μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο.
Ο κ. Χαλκίδης ανέφερε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών είναι αυτός που μπορεί να βγάλει το Δήμο από την στασιμότητα και την οπισθοδρόμιση και να αλλάξει σελίδα.
Την ομιλία του παρακολούθησαν και αρκετοί υπόψηφιοι του συνδυασμού του, "Δύναμη Ανατροπής - Νέα Σελίδα".





Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Φυτοπροστατευτικά προϊόντα: Γιατί "δεν πιάνουν πια τα φάρμακα" και τι μπορούμε να κάνουμε
- Τζάκρη με βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Ανάγκη ρύθμισης για την ενιαία εφαρμογή του προγράμματος 55/67 από όλους τους φορείς που το υλοποιούν»
- Carmen® : Η ποικιλία κερασιάς που ξεχωρίζει στην παραγωγή και στην αγορά
- Πωλείται αερόσκαλα σε καλή κατάσταση
- Ενωτική Ομοσπονδία ΑΣ Ημαθίας: Η συνάντηση στο Μαξίμου με την επιτροπή των «πρόθυμων» δεν έφερε κανένα νέο μέτρο











