Πέτσας: Κυρώσεις στους γονείς μαθητών που δεν φορούν μάσκα στο σχολείο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Αν κάποιος μαθητής δεν φοράει μάσκα, θα μιλάμε για ανευθυνότητα του γονέα, δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους, είπε και συμπλήρωσε πως οι όποιες κυρώσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Για τα σχολεία, είπε πως θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την περιχαράκωση σε περίπτωση κρουσμάτων και τη διαφύλαξη της υγείας των μαθητών.
Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως η Πολιτεία λαμβάνει υπόψη της ένα πλέγμα πολιτικών όταν αρχίζει μια σχολική χρονιά· αν τηρούμε τις βασικές συστάσεις των ειδικών και σε συνδυασμό με τα μέτρα που λαμβάνονται, θα βοηθήσει στο να έχουμε λίγα ή και μηδενικά κρούσματα στα σχολεία.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, στις ανακοινώσεις που έκανε για το πώς θα ανοίξουν τα σχολεία, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν κυρώσεις για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα αρνηθούν να φορέσουν μάσκα, λέγοντας ότι «είναι υποχρεωτικό το μέτρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται…».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ευλογιά: Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ευλαβική τήρηση μέτρων βιοασφάλειας
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκαν 7,65 εκατ. ευρώ σε 57.422 δικαιούχους για την πέμπτη δόση επιστροφής ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου
- Αποχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο της Μπάρας Σιάτιστας
- Τόλκας: Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της επταετίας ΝΔ
- Τσιάρας: Δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο για την ευλογιά στην Ε.Ε. – Η επίσημη απάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Βάρχελι











