Σφοδρή κακοκαιρία στη Χαλκιδική
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχή και ανέμους, πλήττουν από το απόγευμα την Χαλκιδική. Η αυτοτελής διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επείγουσα ανακοίνωση, απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των δήμων Κασσάνδρας και Προποντίδας να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
“ Λόγω των πολύ έντονων καιρικών φαινομένων και των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν αυτή τη στιγμή, παρακαλούνται οι κάτοικοι του δήμου Κασσάνδρας και δήμου Προποντίδας της Π.Ε. Χαλκιδικής, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις” αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Βροχόπτωση σημειώθηκε μεταξύ άλλων, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες, στην Κοζάνη και στη Δράμα, χωρίς μέχρι στιγμής να χρειαστεί να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και να προχωρήσει σε άντληση υδάτων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 3 Νοεμβρίου έως 7 Νοεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον ΟΦΗ, διορία 5 ημερών για εξόφληση Παπάζογλου
- Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τους παραγωγούς λαϊκών αγορών και με την Ομοσπονδία Παραγωγών - πωλητών Λαϊκών αγορών
- Κέλλας στα εγκαίνια της BOAT & FISHING SHOW 2025 «Στηρίζουμε την αλιεία, προστατεύουμε τη θάλασσα, ενισχύουμε τις τοπικές κοινωνίες»
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ - άλλο ένα χτύπημα στην ύπαιθρο











