Απάντηση Βεσυρόπουλου στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη για τον ΕΝΦΙΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος και μιλάει για τον ΕΝΦΙΑ. Έδωσα απάντηση στη Βουλή αλλά και όλοι οι πολίτες έχουν μνήμη.
Θυμούνται ότι ο κ. Τσίπρας υποσχόταν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τελικά αύξησε τον ΕΝΦΙΑ. Γνωρίζουν όμως, ότι, η κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν αυτή που μείωσε για πρώτη φορά τον ΕΝΦΙΑ κατά 22% και θα υπάρξει και συνέχεια.
Γιατί εμείς έχουμε ένα μόνο στόχο: τη μείωση των φόρων. Και το κάνουμε πράξη.
Ακολουθεί το βίντεο με την ομιλία του κ. Βεσυρόπουλου
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιάννης Ανδριανός-Olympia Forum VII: «Εργαζόμαστε για ένα νέο παραγωγικό πρότυπο, ανταγωνιστικό, ανθεκτικό, τεχνολογικά ώριμο και εξωστρεφές»
- Ερώτηση Τάου Μπαρτζώκα για τη μη αποζημίωση προανθικού 2025 και βροχοπτώσεων 2024
- Συνάντηση του ΥπΑΑΤ με τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: Στο επίκεντρο η αποτελεσματικότερη άσκηση των κρατικών αρμοδιοτήτων στον πρωτογενή τομέα
- Σωτήριος Σκουρτόπουλος για Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης: «Ζητούμε να μας εξηγηθεί με ποια κριτήρια η Ημαθία έμεινε εκτός και να εξεταστεί άμεσα η ένταξή της»
- Μια Θάλασσα Γεύσεις: Η Λέσβος, Λήμνος και ο Αγ. Ευστράτιος ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη










