Τέλος εβδομάδας η διάθεσή του πετρελαίου θέρμανσης - Στο 1,20 ευρώ ξεκινάει στη Λέσβο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
«Στο 1,2 ευρώ θα ξεκινήσει να διατίθεται από τα πρατήρια της Λέσβου το πετρέλαιο θέρμανσης» σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου βενζινοπωλών Λέσβου Στρατή Στατέλλη εν όψει της έναρξης διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης ανα τη χώρα στις 15 Οκτωβρίου.
Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο κ. Στατέλλης «πέρυσι το πετρέλαιο θέρμανσης στην περιοχή μας έκλεισε στο 1.30 ευρώ, και με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα, θα ξεκινήσει η διάθεσή του προς το τέλος της εβδομάδας που θα προμηθευτεί το 80% των πρατηρίων με τιμή 1,20 ευρώ το λίτρο για τους καταναλωτές.
Εννοείται ότι με 30 βαθμούς θερμοκρασία δεν έχουμε κανένα τηλεφώνημα από πελάτες για το πετρέλαιο θέρμανσης» συμπλήρωσε ο κ. Στατέλλης.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσιάρας: Αδήριτη ανάγκη να δημιουργήσουμε τη συνθήκη για να μην διακινδυνεύσουν οι ευρωπαϊκοί πόροι
- Ισπανία: Νέα ποικιλία μανταρινιού με αντοχή σε ασθένειες και εξαιρετική εμπορική διάρκεια
- Κλιμάκιο της Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας του Βιετνάμ σε οπωρώνες και συσκευαστήρια της ΠΕ Λάρισας
- IMCHEM – MANTIKOS: Η ελληνική εταιρεία που επενδύει για τον σύγχρονο παραγωγό!
- Μέτρα της UEFA κατά της ψηφιακής πειρατείας











