Τέλος εβδομάδας η διάθεσή του πετρελαίου θέρμανσης - Στο 1,20 ευρώ ξεκινάει στη Λέσβο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
«Στο 1,2 ευρώ θα ξεκινήσει να διατίθεται από τα πρατήρια της Λέσβου το πετρέλαιο θέρμανσης» σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου βενζινοπωλών Λέσβου Στρατή Στατέλλη εν όψει της έναρξης διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης ανα τη χώρα στις 15 Οκτωβρίου.
Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο κ. Στατέλλης «πέρυσι το πετρέλαιο θέρμανσης στην περιοχή μας έκλεισε στο 1.30 ευρώ, και με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα, θα ξεκινήσει η διάθεσή του προς το τέλος της εβδομάδας που θα προμηθευτεί το 80% των πρατηρίων με τιμή 1,20 ευρώ το λίτρο για τους καταναλωτές.
Εννοείται ότι με 30 βαθμούς θερμοκρασία δεν έχουμε κανένα τηλεφώνημα από πελάτες για το πετρέλαιο θέρμανσης» συμπλήρωσε ο κ. Στατέλλης.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γνώριζες για αυτό το θεραπευτικό βότανο;
- Πάνω από τα 2,14 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης
- Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία παρουσιάζει το πρόγραμμα του Κινήματος για τον Πολιτισμό
- ΚΕΟΣΟΕ: Η Ιταλία παραμένει Νο1 στην παγκόσμια παραγωγή κρασιού, με περιορισμένους όγκους που δεν αποτρέπουν τα υπεραποθέματα
- Ενημέρωση για τα σχέδια βελτίωσης από την Περιφέρεια Κρήτης










