Κύπελλο Ελλάδας: Μόνο με επαγγελματικές ομάδες η διεξαγωγή των αγώνων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας, εκτάκτως για φέτος λόγω πανδημίας και lockdown, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metrosport.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης εξέφρασε ελπίδα να ξεκινήσει τουλάχιστον η Super League 2 έως το τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου οι ομάδες αυτής της κατηγορίας να καταφέρουν να ξεκινήσουν στη διοργάνωση του Κυπέλλου, στις 15 Δεκεμβρίου.
«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει η μια ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή η Super League 2 και η Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά, δηλαδή μόνο με επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε.
«Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες... Θα μπορέσει τουλάχιστον η Super League 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να είναι έτοιμοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου να συμμετέχουν στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν», πρόσθεσε ο κ. Γαβριηλίδης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τιμές δεκαετίας του 90' και παραμορφωτική ασθένεια οδηγούν σε απόγνωση τους ροδακινοπαραγωγούς (Βίντεο)
- ΥΠΕΘΟΟ-ΑΑΔΕ: Νέα ρύθμιση οφειλών για τους πληγέντες του "Daniel" – έως 30/9 η υποβολή αιτήσεων
- Άνοιξε η επιλογή αντικειμένου για το VoucherΑνέργων 2000€: Οδηγίες επιλογής
- ΠΕΓΔΥ: Να προχωρήσουν άμεσα στην επιλογή των προϊσταμένων οργανικών μονάδων
- Η αλήθεια για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων-Απάντηση του ΥΠΑΑΤ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας