Ατλέτικο - Μπάρτσα: Νικητής στο ντέρμπι η ομάδα της Μαδρίτης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Το ντέρμπι στο "Wanda Metropolitano" κατέληξε στη γηπεδούχο Ατλέτικο Μαδρίτης, που επιβλήθηκε 1-0 της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, έπιασε στην κορυφή τη Σοσιεδάδ και άφησε τους απογοητευτικούς Καταλανούς στο -9 από την κορυφή!
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Γιανίκ Καράσκο, όταν ο Πικέ έχασε την μπάλα, ο Κορέα έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Τερ Στέγκεν έκανε αποτυχημένη έξοδο πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και ο Βέλγος διεθνής, αφού τον πέρασε, σκόραρε με μακρινό πλασέ σε άδειο τέρμα.
Η τρίτη ήττα σε οκτώ παιχνίδια θα βυθίσει ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια τους Καταλανούς και ειδικά τον Μέσι, που άρχισε πάλι να «ψάχνεται», ενώ ούτε ο Κούμαν θα μπορέσει να μείνει στο απυρόβλητο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Ολοκληρώθηκε το ΠΑΑ 2014-2022 με πληρωμές 7,99 δισ. ευρώ και ρεκόρ απορρόφησης
- ΜέΡΑ25: Γιατί συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις;
- ΥΠΑΑΤ: Ενημερωτικό για τη συμφωνία Ε.Ε - Mercosur
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις
- Το Μυστικό της Αντοχής στο Ψύχος για τα χειμερινά σιτηρά











