ΑΕΛ-ΑΕΚ : Καλές οι συνθήκες στη Λάρισα, μάλλον θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες στη Λάρισα, το Αλκαζάρ δείχνει σε καλή κατάσταση και μέχρι στιγμής τα δεδομένα συνηγορούν στην κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης ΑΕΛ-ΑΕΚ (17:15, Novasports). Το ματς της 22ης αγωνιστικής ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί χθες, όμως το γήπεδο ήταν καλυμμένο από χιόνι κι έτσι αναβλήθηκε. Με βάση τους κανονισμούς, μεταφέρθηκε για την επόμενη ημέρα, ίδια ώρα.
Σύμφωνα με όσο ισχύουν μέχρι τώρα, η εκτίμηση όλων είναι ότι ο αγώνας θα γίνει καθώς ο καθαρισμός του Αλκαζάρ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 13:00. Αυτή την ώρα διεξάγεται σύσκεψη, όμως η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ίδια με τη χθεσινή: οι ομάδες θα μεταβούν κανονικά στο γήπεδο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, και ο διαιτητής θα αποφασίσει για τη διεξαγωγή του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με το ματς του πρωταθλητή Ευρώπης του 2027 θα ξεκινήσει τo Champions League της σεζόν 2027/28
- Επιστολή Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα Υπουργεία για το ακατάσχετο των ενισχύσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν λόγω ακραίου φαινομένου στον Παγασητικό
- Ακτινίδιο: Αυξημένη κατά 15% η ευρωπαϊκή παραγωγή - Πρωτιά για την Ελλάδα σε όγκο παραγωγής
- Εξαιρετική χρονιά για τα πρωτογενή χαρακτηριστικά της σταφυλικής παραγωγής της Λήμνου
- Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού