Με Μάριο Γκέτσε στην Αθήνα η Αϊντχόφεν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Με τον Μάριο Γκέτσε να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, έρχεται στην Αθήνα η αποστολή της Αϊντχόφεν, ενόψει της αυριανής (18/2) πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από το ξεκίνημα του 2021, εξαιτίας προβλήματος στον προσαγωγό, ξεπέρασε όμως τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, χωρίς να είναι βέβαιο αν ο Ρόγκερ Σμιτ σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Στον αντίποδα, ο Μοχάμεντ Ιχαταρέν που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο ματς του ολλανδικού πρωταθλήματος με την Ντεν Χάαγκ, τέθηκε νοκ-άουτ και προστίθεται στις απουσίες των ήδη τραυματιών Νικ Φιργκέφερ, Κόντι Γκακπό και Νόνι Μαντουέκε.
Την αποστολή της Αϊντχόφεν για το ματς με τον Ολυμπιακό απαρτίζουν οι Μβογκό, Ούνερσταλ, Ντελάνγκε, Μπαουμγκάρτλ, Μποσκάλι, Μαξ, Τέζε, Σανγκαρέ, Φάιν, Φαν Χίνκελ, Γκουτιέρες, Μάουρο Ζούνιορ, Ροζάριο, Γκέτσε, Τόμας, Ζάχαβι, Μάλεν, Πίροου, Φερτέσεν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με το ματς του πρωταθλητή Ευρώπης του 2027 θα ξεκινήσει τo Champions League της σεζόν 2027/28
- Επιστολή Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα Υπουργεία για το ακατάσχετο των ενισχύσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν λόγω ακραίου φαινομένου στον Παγασητικό
- Ακτινίδιο: Αυξημένη κατά 15% η ευρωπαϊκή παραγωγή - Πρωτιά για την Ελλάδα σε όγκο παραγωγής
- Εξαιρετική χρονιά για τα πρωτογενή χαρακτηριστικά της σταφυλικής παραγωγής της Λήμνου
- Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού