Ραζβάν Λουτσέσκου: «Η μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Αιχμηρός ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας, απέναντι στους αντιπάλους του.
Αναλυτικά είπε στην κάμερά της συνδρομητικής τηλεόρασης:
«Δεν είχαμε δύο εικόνες, απλά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα που αμυνόταν είχε περισσότερη φρεσκάδα, η εικόνα είναι απλή η μια ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και η άλλη αντιποδόσφαιρο. Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε από εμάς σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρουμε 100 γκολ;
Παίξαμε απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο, ήταν τυχερός με το γκολ που σκόραρε. Ήταν δύσκολο να οργανωθούμε απέναντι σε μια ομάδα με ξεκάθαρο στυλ παιχνιδιού. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο γκολ στο τέλος και να πάρουμε μια σημαντική νίκη για εμάς.
Λειτουργήσαμε με καλύτερο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο γιατί παίξαμε με καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου και χωρίς τόσες διακοπές. Σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι καλύτερη στο να ασκεί πίεση ψηλά.
Ξέραμε ότι αν βρούμε τρόπο να φέρουμε ψηλά την μπάλα θα διασπούσαμε αυτή την πίεση. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η νίκη τη δεδομένη στιγμή και αυτό καταφέραμε σήμερα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Χίου ζητούν άμεση χρηματοδότηση για ζωοτροφές
- ΑΑΔΕ: Μισός τόνος φυσικής κόκας, αξίας 1.500.000 ευρώ, κατασχέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά και Αχλαδιά
- Πικραλίδα η Αγριοράδικο - Ένα ισχυρό φάρμακο της φύσης
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο. Ο Μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος της χώρας…στην πόλη μας! Έναρξη Εγγραφών!