Τον Έργκους Κάτσε ανακοίνωσε η Βέροια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Βέροια, πρωτοπόρος στον Α' όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2, έκανε τη μεταγραφική έκπληξη και ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Εργκις Κάτσε.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνεται η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ergys Kace. Ο 28χρονος διεθνής Αλβανός μέσος εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το Δεκέμβριο του 2010 απ’ όπου αναδείχθηκε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.
Έπαιξε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ κατόπιν αγωνίστηκε ως δανεικός σε Viktoria Plzen, Παναθηναϊκό και Λάρισα. Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του: ο Άρης Θεσσαλονίκης και η FK Partizani. Στο πρωτάθλημα της Superleague, ο Kace έχει 174 συμμετοχές με 10 γκολ και 14 ασίστ. Από σήμερα και μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ergys Kace θα φοράει τη φανέλα της Βασίλισσας του Βορρά!».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γίνετε Ήρωας Για Το Παιδί Σας: Εκπαιδευτείτε Στις Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Ζητούν ποιοτική πρώτη ύλη, πιέζουν το αγροτικό εισόδημα
- Έγκαιρη υποβολή πράξεων στο Γ.Ε.ΜΗ. – Αποφυγή προστίμων και καθυστερήσεων
- Μαργαρίτης Σχοινάς από το 4οΕυρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης Θεσσαλίας: «Νέα εθνική εκκίνηση για τον πρωτογενή τομέα – από τις πληρωμές στην προοπτική»
- New Holland T4.120F Auto Command - Η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία Premium Specialty Segment











