Τον Έργκους Κάτσε ανακοίνωσε η Βέροια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η Βέροια, πρωτοπόρος στον Α' όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2, έκανε τη μεταγραφική έκπληξη και ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Εργκις Κάτσε.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνεται η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ergys Kace. Ο 28χρονος διεθνής Αλβανός μέσος εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το Δεκέμβριο του 2010 απ’ όπου αναδείχθηκε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.
Έπαιξε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ κατόπιν αγωνίστηκε ως δανεικός σε Viktoria Plzen, Παναθηναϊκό και Λάρισα. Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του: ο Άρης Θεσσαλονίκης και η FK Partizani. Στο πρωτάθλημα της Superleague, ο Kace έχει 174 συμμετοχές με 10 γκολ και 14 ασίστ. Από σήμερα και μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ergys Kace θα φοράει τη φανέλα της Βασίλισσας του Βορρά!».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Χίου ζητούν άμεση χρηματοδότηση για ζωοτροφές
- ΑΑΔΕ: Μισός τόνος φυσικής κόκας, αξίας 1.500.000 ευρώ, κατασχέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά και Αχλαδιά
- Πικραλίδα η Αγριοράδικο - Ένα ισχυρό φάρμακο της φύσης
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο. Ο Μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος της χώρας…στην πόλη μας! Έναρξη Εγγραφών!