Άρης: Όλα έτοιμα για τη γιορτή των 110 χρόνων από την ίδρυση του
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
η Δευτέρα 25 Μαρτίου ο Άρης συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής και θα τα γιορτάσει όπως αρμόζει στο μεγαλείο και την ιστορία του. Με βασικό σημείο συνάντησης την πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων.
Όπως αναφέρει η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης:
«Απ' αυτήν τη γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ήδη το πρώτο μήνυμα... εστάλη, αφού τα εισιτήρια για το εορταστικό γκαλά, την Κυριακή 24/03 στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» (19:00) εξαντλήθηκαν. Όλα είναι έτοιμα για μια μαγική και «κιτρινόμαυρη» βραδιά, με την παρουσία θρύλων που συνέβαλαν στο να γίνει ο Άρης, εκτός από ένας μεγάλος Σύλλογος και κοινωνικό φαινόμενο.
Τη Δευτέρα 25/03, ανήμερα των γενεθλίων του Συλλόγου, θα λάβει χώρα μεγάλη γιορτή, στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν άμεσα και καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών», ώστε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας μαζί, με πολλά happenings και εκπλήξεις».
Επειδή, όμως, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League (Κυριακή 31/3, 20:30 - «Κλεάνθης Βικελίδης») με αντίπαλο τη Λαμία. Η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε από σήμερα (Παρασκευή 22/3), με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 15 μέχρι και τα 75 ευρώ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ψάχνεις ανεπτυγμένα φυτά ακτινιδιάς; Δες τις Ποικιλίες Green Light, Hayward απλό & Κλώνος 8!
- Μεγαλώνουμε. Συνεχίζουμε να αναζητούμε τους καλύτερους. Θέσεις εργασίας Καθηγητών
- Το παρασκήνιο που οδήγησε εκτός κυβέρνησης Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη και Μπουκώρο
- Τσιάρας: Η ανάγνωση της δικογραφίας δεν δείχνει κάτι μεμπτό για πρώην υπουργούς
- Ένταξη βροχοπτώσεων (Ροδάκινα) στο Μέτρο 23 και αχλαδιών για ακαρπία - Οι υποσχέσεις που έλαβαν οι αγρότες του ΑΣ Αλεξάνδρειας στην Αθήνα