Αγγλία: Εκτόξευση συλλήψεων οπαδών στα γήπεδα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στη δημοσιότητα δόθηκαν νέα στοιχεία συλλήψεων και αποκλεισμών οπαδών ανά σύλλογο στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23.
Μάλιστα όπως διαπιστώνεται ο αριθμός των συλλήψεων έχει εκτοξευθεί στα επίπεδα που παρατηρήθηκαν τελευταία φορά τη σεζόν 2013-14.
Περίπου 682 απαγορεύσεις εκδόθηκαν την περασμένη σεζόν, οι περισσότερες σε περισσότερα από 12 χρόνια αφότου η κατοχή ναρκωτικών πρώτης κατηγορίας, όπως η κοκαΐνη, προστέθηκε στη λίστα των αδικημάτων.
Τα δικαστήρια εκδίδουν απαγορευτικές εντολές διάρκειας πέντε ετών για αδικήματα όπως η βία, η παραβίαση και η συμπεριφορά που σχετίζεται με το αλκοόλ.
Την περασμένη σεζόν, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλαβαν τις περισσότερες-69- απαγορεύσεις. Ακολούθησαν, Μίλγουολ (66), Λέστερ (56), Μπέρμιγχαμ Σίτι (54) και Γουέστ Χαμ (52 ).
Η Premier League είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά συλλήψεων από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση στην Αγγλία, με 4,3 συλλήψεις ανά 100.000 άτομα.
Ο υψηλότερος αριθμός συλλήψεων σε εθνική διοργάνωση ήταν το Κύπελλο Αγγλίας, με 6,4 συλλήψεις ανά 100.000.
Όμως ο μεγαλύτερος αριθμός συλλήψεων σημειώθηκε σε διεθνείς αγώνες, με 13,5 συλλήψεις ανά 100.000 παρευρισκόμενους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μ. Σχοινάς για επιζωοτίες : «Όσο η κρίση συνεχίζεται, η στήριξη συνεχίζεται – Όταν έρθει η στιγμή της ανασύστασης, θα είμαστε ήδη έτοιμοι»
- Η ποιοτική εκπαίδευση δεν χρειάζεται να είναι απρόσιτη
- Με εκδήλωση μαγειρικής και τη μεγάλη συναυλία των «1550» κορυφώνεται σήμερα το «Naoussa Street Food Festival – Wine Edition 2026»
- Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Η πρωτογενής παραγωγή και οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν καμία αξία για τους κυβερνώντες










