Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε ο Γκριεζμάν με την Ορλάντο Σίτι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στα 34 χρόνια του και με συμβόλαιο στην Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2027, ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να φύγει από τους «ροχιμπλάνκος» για να περάσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ (MLS) με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι.
Αυτό αναφέρουν ξανά γαλλικά ΜΜΕ, υποστρηρίζοντας μάλιστα πως έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις του διάσημου Γάλλου διεθνή επιθετικού με την ομάδα του MLS, δίνοντας τα χέρια για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 40 εκατ. δολαρίων.
Ο Γκριεζμάν, κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών του ισπανικού συλλόγου (210 γκολ), ολοκλήρωσε τις επαφές με το σύλλογο από τη Φλόριντα και τα σχετικά ρεπορτάζ επιμένουν πως η απόφαση του να παίξει στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι οριστική.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Νέο βήμα για την ενίσχυση της αξιοπιστίας και της διαφάνειας στη βιολογική παραγωγή
- Ανοικτή σε όλους η πλατφόρμα του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034
- Η 34χρονη που ξεκίνησε με ποδήλατο από τη Δανία και έφτασε σε 52 μέρες στο Λιτόχωρο
- ΠΚΜ: Νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τα «Σχέδια Βελτίωσης», «Επενδύσεις στην εξοικονόμηση ύδατος» και «Επενδύσεις ενεργειακές και κυκλικής οικονομίας»
- Λάρισα: Αυλαία για την 23η γιορτή αμυγδάλου στο Συκούριο










