H ανακοίνωση της UEFA για την «Finalissima»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η UEFA εξέδωσε δήλωση εκφράζοντας την ανησυχία της για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή , σχετικά και με τη διεξαγωγή του αγώνα «Finalissima» μεταξύ της Ισπανίας και της Αργεντινής, που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου στο στάδιο Lusail (Κατάρ).
«Όσον αφορά την «Finalissima», η UEFA παρακολουθεί και αξιολογεί προσεκτικά όλες τις εξελίξεις στην κατάσταση σε συνεργασία με την CONMEBOL και την υοπική οργανωτική επιτροπή», αναφέρει η UEFA
Ήδη ξεκίνησαν συνομιλίες σήμερα (2/3) μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών για να καθοριστεί ποιες αποφάσεις θα ληφθούν. Προς το παρόν, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Κατάρ, καθώς η Ανώτατη Επιτροπή του Κατάρ τον διοργανώνει και όχι η ομοσπονδία της χώρας, η οποία έχει αναστείλει όλες τις διοργανώσεις και τους αγώνες της.
Πάντως εξετάζονται εναλλακτικές εγκαταστάσεις σε περίπτωση που η κατάσταση συνεχιστεί.
Η UEFA, η CONMEBOL, η RFEF (ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) και η AFA (ποδοσφαιρική ομοσπονδία Αργεντινής) θα στείλουν τους εκπροσώπους τους - στην προκειμένη περίπτωση, μόνο εάν είναι απολύτως ασφαλές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εκπαιδευτικό Camp ΑΓΣ - Summer Experience
- ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α’, Β’ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
- ΕΛΓΑ: Νέες πληρωμές 24 εκ. ευρώ σε δικαιούχους παραγωγούς για ζημίες του έτους 2025
- Αυτή είναι η εναλλακτική καλλιέργεια με μικρές απαιτήσεις σε νερό
- ΟΠΕΚΕΠΕ - Θεσσαλονίκη : Απάτη 4,5 εκατ. ευρώ με παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις, 17 συλλήψεις - Έτσι δρούσε η εγκληματική οργάνωση











