Πανηγύρισε "γκολ" που δεν μπήκε ποτέ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μεταξύ των ομάδων Νάουσας και Τρικάλα Ημαθίας (1-0 νίκη της Νάουσας), ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νάουσας σούταρε σε ανοιχτή εστία από μακρινή απόσταση και ενώ δεν βρισκόταν ο τερματοφύλακας στη θέση του, έβλεπε την μπάλα να κατευθείνεται στα δίχτυα και πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα του.
Την τελευταία στιγμή όμως ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής με υπερπροσπάθεια κατάφερε να διώξει την μπάλα πάνω στη γραμμή, στερώντας το γκολ και τη συνέχιση των πανηγυρισμών από τον παίκτη της Νάουσας.
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θέσπιση ζωνών καλλιέργειας ακτινιδίου και προγραμμάτων ενίσχυσης για την ανάπτυξη υποδομών μεταποίησης - Ερώτηση Βασίλειου Κοτίδη προς ΥπΑΑΤ
- Οδηγίες αντιμετώπισης των σημαντικότερων εχθρών των Πυρηνόκαρπων
- Ξεκινά η λειτουργία νέας δομής ΚΕ.Π.Α. στο Γαλάτσι - Νέες υποδομές, καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πολίτες
- Κρήτη: Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε την αγροτική παραγωγή - Ζημιές σε κηπευτικά , ελαιώνες και αμπέλια
- Γιαννακόπουλος κατά Μποντίρογκα και EuroLeague: «Θα πάμε NBA ή FIBA»