Το κουκούτσι ροδάκινου Νο1 λύση για να ζεσταθούν με πολύ μικρό κόστος οι καταναλωτές (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Φαίνεται ότι το ροδάκινο έχει "άλλη χάρη" και ας μη το θέλουν οι έμποροι και βιομήχανοι, και ας το αφήνει εκτός αποζημιώσεων από τις έντονες βροχοπτώσεις ο ΕΛΓΑ, και ας μην παρεμβαίωει ο κρατικός μηχανισμός επιτρέποντας το "πανηγύρι" εις βάρος των παραγωγών, είτε για τις χαμηλές τιμές που προκύπτουν ενώ η αγορά βαίνει καλώς, είτε γιατί τα νομοσχέδια που ψηφίζονται "προστατεύουν" ρείχνοντας στα μαλακά αλλά πολλές φορές μάλιστα παραβλέποντας τις ασθαλείες και τα χρέη που έχουν δημιουργήσει οι διοικήσεις τους , με συνέπεια και να φοβάται να συνεταιριστεί ο παραγωγός αλλά και να βλέπει να αφανίζεται το εισόδημα του.
Γιατί λοιπόν το ροδάκινο έχει "άλλη χάρη" θα το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί καθώς οι πολίτες αναζητούν ενόψει του δύσκολου επερχόμενου χειμώνα λύσεις για να ζεσταθούν, και το κουκούτσι από ροδάκινο φαίνεται πως φαντάζει μια από αυτές.
Το τι εννοούμε με όλα τα προαναφερθέντα, δείτε το παρακάτω βίντεο της ΕΡΤ και θα καταλάβετε!
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Να στηριχτούν άμεσα με deminimis οι παραγωγοί δαμάσκηνων στην Πέλλα ζητά η Θεοδώρα Τζάκρη
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 20 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Είσαι Αγρότης; - Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- ΚΕΟΣΟΕ: Απαιτείται ριζικός μετασχηματισμός του γερμανικού αμπελοοινικού τομέα που περνά τη βαθύτερη κρίση του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
- ΠΟΓΕΔΥ: «Ταμείο Ανάκαμψης: Γιατί απαξιώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ως Ελεγκτές – Επαληθευτές και ευνοούνται ιδιώτες με υψηλές αμοιβές;»










